ADRES

Start en aankomst bevindt zich te:

BALJUWHOEVE
Nederstraat 55
1602 VLEZENBEEK (Vlaams-Brabant)
Grotere kaart weergeven

De weg naar deze startplaats of parking zal gepijld worden op de diverse invalswegen, volg op het einde niet de gps want de straat is afgesloten, er wordt je een parkeerplaats aangewezen door stewards. Na de tocht heb je verder de mogelijkheid om je om te kleden en je te wassen. We beschikken over een douchewagen bestaande uit 6 douches met afzonderlijke kleedhokjes.

Dorpsdokter Hilde Stuyven zal in haar praktijk stand by blijven om eventueel eerste zorgen te verstrekken.

Technische assistentie door JP bikes uit Ruisbroek.

Op de binnenkoer is er ook een gezellige en authentieke bar. Brouwerij Lindemans trakteert elke deelnemer op een Faro, nadien kunnen andere Lindemansbieren en Chimaybieren en frisdrank aangekocht worden. Kaas en broodje pens om de eerste honger te stillen.

INSCHRIJVING

Het inschrijvingsformulier kan je afdrukken en invullen via deze link, ter plaatse liggen natuurlijk ook inschrijfformulieren: Er is geen voorinschrijving.

Afstand Inschrijving Prijs
  • 25 km                    (1 bev.))                     07:00 tot 10:00                  5€
  • 35 km.                   (1 bev.)                      07:00 tot 10:00                 5€
  • 45 km                    (1 bev.)                      07:00 tot 10:00                 5€
  • 65km                     (2 bev.)                      07:00 tot 10:00                 7€
  • 75 km                    (2 bev.)                      07:00 tot 09:00                 7€


Het bevoorradingsschema kan u hier raadplegen (alle bevoorradingen zijn voorzien van water, sportdrank Biover(Omega Pharma), koeken, chocolade, versnaperingen en fruit).

Iedere deelnemer krijgt een goodiebag en speciaal voor onze 20ste editie een collectors item voor de eerste 1100 deelnemers over het weekend.

Gordelfestival 2016

Hoebelbike maakt ook terug deel uit van het zomerprogramma van het gordelfestival: http://www.gordelfestival.be/event/zomeragenda

Hoebelbike 2016 in aantocht

Beste mountainbikers, Wij verwelkomen jullie graag op de 20ste editie van onze toertocht op 5 en 7 augustus 2016. Wij hebben voor de 20ste keer een verschillend parkoers uitgedokterd doorheen het Pajottenland, je kan ongeveer 10 hoogtemeters per km verwachten. ... Meer lezen

20ste editie Hoebelbike

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar, zonder al te veel blessures en platte banden :) Onze 20st editie zal plaats vinden op 5 & 7 augustus 2016 dus zet deze datum alvast op jouw bike kalender! Wij zijn in ieder geval al druk in de weer met de voorbereidi ... Meer lezen